Monday, April 23, 2012

Happy Belated Birthday Haziq Naufal


Salam, semalam 22-04-2012, kebetulan keluarga mertua datang ke rumah.. so last minute ataicha rasa elok laaa beli kek dan sambut birthday Haziq Naufal... Kira Belated Birthday laa... Sorry la Naufal.. sebab ayah Naufal ni tak sempat masa... Alhamdulillah walaupun kecik dengan hanya ada Kek sebiji je... Meriah la gak.. Naufal pun suka sangat.. maybe sebab rumah penuh dengan belon dan ramai orang kut... 

Sorry laa erk kawan-kawan tak sempat nak jemput, ni pun last minute nya keputusan... Asalnya dah ingat tak nak buat pun birthday Naufal sebab tak sempat masa. Weekend biasanya ada laa situasi ayah keje or ibunya yang keje... 

Walaupun kecik, ayah Naufal ni harap ia akan jadi satu kenangan bila lagi 6 tahun mungkin Naufal dah boleh baca... dan boleh surfing tengok blog ayah yang tak berapa lawa nie... dan tersenyum melihat gambar Naufal yg ceria nie... huhuhuhu... 

Weekend ni gak.. ataicha dapat melihat Naufal dah mula berjalan... walaupun hanya beberapa langkah.. ayah Naufal ni terasa agak teruja.. Nanti bila Naufal dah boleh berjalan, kita main bola erk... tak larat nak pegang Naufal suruh tendang bola dah tau.. 

Dan akhir kata, ayah Naufal ni harap Naufal bila besar nanti jadi seorang yang berguna tau... 


* Hiasan *


* Seronok Naufal bila rumah penuh dengan belon *


*Naufal berdiri....*



*Hana Batrisya.. Sepupu Naufal*













No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers