Thursday, February 2, 2012

kunci dah dapat...

1 Februari 2012, KL cuti... yes... plan nak rehat dah berlegar-legar di kepala... namun bila dah ada anak kecik nie.. plan cam tu susah nak direalisasikan... cuti-cuti ni.. anak bukan leh hantar pengasuh... pengasuh memang tak ambik anak hari cuti... dia pun nak rehat.. huhuhu..

tapi pagi-pagi lagi owner lama umah yang ataicha beli msg nak jumpa kat kedai mamak.. so pagi2 lagi gi kedai mamak tue... owh... seperti disangka.. owner tu bagi kunci rumah yang ataicha beli...

gembira la jugak.. so lepas ambik kunci tue.. tengah hari tu, ajak mrs. ataicha gi tengok rumah.. iya la tengok sekali je masa nak beli dulu.. so nak tengok la condition dia... so far owner lama dah bersihkan sampah2.. cuma kerja taicha kena bawa turun buang je laa..

sebab ada haziq naufal.. mrs ataicha tak dapat la nak tolong bersihkan @ basuh rumah tue.. so petang tu ataicha gi balik sorang2 je laa gi basuh rumah.. huhuhu penat giler..

so sempat ler tegur jiran depan rumah tue.. so far ok laa.. tanya la sket2 procedure nak pindah kan.. rasanya agak leceh la jugak sebab kena kuar deposit rumah.. pastu nak pindah takleh hari weekend.. alahai kena ambik cuti la pulak... penat gitu...

pastu search google proses nak pindah astro.. alahai kena caj la pulak... bukan sepatutnya FREE ke.. huhuhu.. ni macam kena buat sendiri laa ni DIY laa gayanya..

weekend ni bawa la barang-barang kecik2 dulu... besar2 tu nanti2 pindah sekaligus.. huuhhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers