Tuesday, February 7, 2012

cuti yang bosan...

salam, cuti panjang sangat.. sampai dah rasa agak bosan.. huhuhu..
nak berjalan, malas plak nak kuar.. sebab malas nak bersesak ngan orang sambut thaipusam kat batu caves nie.. huhuhu..

lagi beberapa hari nak cuti lagi... sure bertambah2 la bosan.. harap2 suasana tempat yang nak tuju tu tak membosankan... huhuhu..

bila tengok Naufal 2-3 hari nie, ada plak kuar sikap moody dia.. hahaha.. perasan benda ni happen kat anak sedara sebelum nie.. tapi dah berjangkit dah kat Naufal...

kena la tengok mood dia.. kalau mood nak berdukung.. kena la dukung.. letak bawah sah berguling-guling... aduyai.. kurus la ayah awak ni... hahaha.. x sempat nak timbang.. sebab penimbangg dah selamat masuk kotak... ni tengah nak kemas-kemas barang...

maklumlah dah tak sabar-sabar nak pindah umah baru... umah baru tu bukan rumah teres erk.. sekadar apartment je... tak mampu dah nak beli rumah teres di area KL nie, harga dah agak melampau-lampau... kekadang sampai tak logik di akal pun ada...

okla mata pun dah start berbintang-bintang dah... la patut la dah kul 2.35 pagi.. esok nak bangun awal.. nak hantar barang sket2 ke rumah baru.. hope pagi semua settle.. huhuhuhu..

okla semua.. nite..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers