Monday, January 16, 2012

Bowling at alamanda putrajaya...

sabtu lepas... mrs. ataicha inform ataicha yang dia kena join tournament bowling kat alamanda ganti kawan dia yang tak dapat nak join... so bila tanya.. dia kata start kul 8 pagi.. wah awalnya... takpe la gi je laa... sampai2 sana... tournament tu bukan start kul 8 pagi tapi 2.30 petang...

info dari penganjur yang kurang lengkap... so dah terawal kan.. lepak la umah kawan dia sabri di presint 18...

kul 2 petang gerak ke alamanda skali lagi.. ni plak lain cerita dia.. orang yang suruh pergi ni tak bayar lagi yuran tournament.. pastu secara automatically kitaorang tak layak menang apa-apa kan... so kita orang cuma leh main je...

so main-main je laa... namun masa pengumuman hadiah... masa nak umum tempat ketiga.. diaorang kata nak bagi kitaorang cenderahati sebab ada satu pasukan tak datang... korang rasa cam ne tu.. nampak sangat team mrs. ataicha ni patut dapat num 3... tapi sebab kitaorang tak confirm kehadiran awal2.. so kitaorang tak layak dapat num 3... huhuhu.. takpe laa.. bukan rezeki kan.. bersabar je laa...

balik dari bowling... naufal memang nampak kepenatan... huhuhuhu

[picture kat bowling akan menyusul di entry lain k... ]

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers