Wednesday, November 2, 2011

Oh Penang!!!

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dipermudahkan perjalanan hamba mu ini... Bertolak dari KL kira-kira kul 7 pagi... dan selamat sampai ke Penang kul 12 tgh hari... so far rasanya tanpa kehadiran Ikram... Tentu aku dah sesat jugak aku nak mencari Exchange TM di Komtar nie, mungkin lepas ini aku leh la cari Exchange TM nie kalu datang sorang2..

So ni je sempat ataicha snap, petang hujan so xleh nak snap sangat ngan DSLR ataicha nie.. huhuhu
 
* ni jalan2 lepas dah habis keje *

 laju je en Ikram & Mady...
 nampak cam bangunan lama.. okla still simpan kenangan2 lama...
 jeruk2.. agak famous kan kat Penang.. beli la sket untuk mrs. ataicha...
 di kedai ini, encik mady merasa tapi tak beli.. beli kedai lain...
 sedap kan???
 huhuhu.. salah satu permandangan yang kurang menarik... namun apa kan daya...
 ternampak banner nie, kat Penang pun ada Singapura Budget Hotel... hehehehe
 Permandangan dari bilik 615, Hotel Malaysia..
 Permandangan senja dari bilik 615, Hotel Malaysia...
 Bawah tue, ada kedai sup best (don hussayn kata ler kat FB).. ataicha rasa biasa je.. rasa sedap kat Jalan Dooraisamy, KL lagi..

gambar bilik 615, Hotel Malaysia...


Okla untuk tido... esok kena tengok status server.. kalau ok leh la balik KL... tak ok kena laa standby lagi.. huhuhu.. penat gak kalau kena troubleshoot nie.. selagi tak settle kena laa tunggu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers