Monday, October 3, 2011

Perangsang Templer Golf Club (PTGC)

Salam, Sabtu lepas ataicha ke Perangsang Templer Golf Resort di Rawang... ops bukan gi main golf, cuma ada keje sket kat sana.. tak reti ler nak main golf nie... hehehehe... walaupun pernah terdetik nak try main... tapi sebab xde geng so x main ler...

Ok ni sekadar nak share view di sana.. so far memang relax untuk sesapa yang suka suasana yang tenang dan aman.. huhuhu.. let enjoys...

* pemandangan yang menarik *
* swimming pool *
* pemandangan padang golf... comelkan... *

* sudut ruangan makan... *

 * kalau xde keje nak wat... sah ataicha terjun je ke dalam kolam renang nie *










* kalau nak relax2 kan diri.. memang sesuai la tempat nie *


banyak gambar yang sama kan?.. ni saja2 nak test belajar cari sudut/angle... huhuhuu

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers