Wednesday, October 12, 2011

Oh!!! Season View, Kuantan...

Salam, Isnin lepas kan kena turun Kuantan... So dah penat seharian bekerja kena laa stay hotel... sebab keesokannya kena keje.. so one of RGS Pahang suggest kat ataicha tentang hotel nie... So far harga dia ok... Tambah-tambah bilik dia pun baru...

 Apa nama hotel dia?? Hotel Season View... terletak di Lorong Haji Abdul Rahman 1, 25000 Kuantan Pahang.. berdekatan dengan Kuantan Parade, dekat ngan hotel tapi ataicha x sempat nak naik jalan.. hehehe.. Shopping Complex rasanya kat KL lagi banyak nak shopping kan.. xde laa.. memang x sempat nak jalan pun, banyak aktiviti...

Ops pesal apa ada entry nie, saja je nak promote Hotel Season View nie... so far nampak cam baru, sebab ramai rakan-rakan di Kuantan pun tak menyedari kewujudan hotel ini. Apa yang bagus ngan Hotel ini, terletak di tengah kota Kuantan. Berdekatan dengan shopping complex. Barang-barang di dalam pun masih baru. Kata my RGS hotel ini masih baru. Ingatkan hari kerja leh la dapat bilik standard or economy.. sebab memang x tido lama pun.. Penuh... ada yang Family Room... tapi harga still ok.. xde windows RM138 per night... ada windows RM148 per night... mana nak dapat kul 6pm baru check-in.. hehehe.. Kalau standard RM98 per night...

Okla meh kita tengok apa yang ada di Hotel Season View ini..











Actually Hotel ni biasa je, entry kali ini sekadar nak promote je.. Breakfast dia x banyak pilihan.. ada 2-3 menu je.. compare la harga erk... Anyway rasa sebab hotel ni still baru.. dan berdekatan dengan kedai makan & shopping complex, rasanya ianya adalah antara Hotel pilihan yang patut anda cuba jika ke Kuantan... :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers