Friday, October 28, 2011

Naufal yang penat...

Kali ini ataicha just nak share picture Naufal yang agak penat, ataicha pun tak tahu camne Haziq Naufal ni try bercengkang mata di kala hari-hari cuti bersama ayah dan ibunya.. Agak susah nak menidokan budak kecik sorang nie...

Ni sebab dah penat kut.. tapi x lama pun.. 15 minit je.. pastu aktif balik... Tapi kalau umah pengasuh, banyak gak tidonya... dengar kata esoknya di rumah pengasuh tido je...

Tapi tak lama....  15 minit je...
 Dah segar matanya... Cara Haziq Naufal nie seolah-olah tak nak masa bersama ayah dan ibunya terlepas begitu sahaja.... huhuhuhu... Selagi boleh tahan dari tido dia sanggup lepaskan nikmat tido...
 Tengok, walaupun agak mengantuk namun masa bersama ayah dan ibu, Naufal tak mahu lepaskan... huhuhu
Naufal, senyumanmu kadang-kadang mencuit hati ayah... semoga Naufal membesar menjadi seorang yang berguna k... Sayang kamu selamanya....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers