Thursday, October 6, 2011

Konvensyen ke-2 & Pelancaran Sistem E-Tasarruf

Salam semua, maybe semua tertanya-tanya apa yang ataicha buat kat Perangsang Templer Golf Club sabtu lepas kan?? Takde pape pun, actually company lama minta pertolongan dalam pengendalian sound system semasa konvensyen mereka. Dah minta tolong so, ataicha datangla menolong.... huhuhuhuhu

Ni antara gambar-gambar yang berjaya disnap oleh ataicha.... 
pic atas ni, sebelum event bermula, pakat-pakat sarapan... 
nasi lemak, donut dan air teh tarik.. nyum-nyum... 

ni try ambik dari atas... saja test2 angle... 


ni plak semasa sesi latihan... 

Dynastee ni la bilik yang digunakan semasa konvensyen hari tersebut...

ni la awek-awek yang bakal menyerikan majlis konvensyen itu nanti..









ataicha menang apa nie??? xde menang pape pun saja je bergambar ngan piala...

Adi bersama Juara Akademi Al-Quran ke 5

Ayie & En Jali...

staff-staff WSSB yang menjayakan program ini...

pendaftaran kehadiran perunding



Pelancaran Sistem E-Tasarruf...


ni ler kerja ataicha pada hari tersebut.... huhuhuhuhu









No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers