Thursday, October 6, 2011

Haziq Naufal Buat Muka...

Tak tahu kat mana anak tersayang ataicha nie belajar buat muka geram nie.. Balik-balik dari umah pengasuh terus je mengetap bibir... huhuhu.. maybe baru belajar dari sesapa.. so selalu la nak buat.. huhuhuhu..

Tapi hari nie, nampak cam dah hilang mengetap bibir tu.. Gambar-gambar dibawah ni dah diedit dengan photoshop.. saja-saja test skill photosgop sket.. karang hilang terus susah gak.. huhuhuhu...


*tengok mulut dia, saja je buat muka tak puas hati dia tue...

 * picture atas nie, mimik muka yang dia x puas hati... mimik muka ni la yang ataicha katakan yang ataicha x tau dari mana dia belajar... *

 * picture atas ni edit laa... lupa plak ambik apa ntah.. start edit2 ni saja je nak share sini... *

kat bawah ni ataicha nak compare gambar yang real dan gambar yang diedit...
 *original*
 *setelah diedit*

 *original*

*yang telah diedit*

Sebenarnya, kalau anda semua tahu cara nak edit picture menggunakan apa-apa software. Dari picture yang kurang lawa pun boleh jadi lawa... Dulu ataicha amat suka edit-edit, sekarang dengan kesibukan masa, dan masa yang agak terhad. Peluang untuk spend masa di depan labtop tidak kesampaian... Di rumah berebut dengan Haziq Naufal... Tak tahu kenapa anak ataicha Haziq Naufal ni bila nampak labtop, excited dia lain macam skeet.. Takkan darah IT mengalir dalam badan dia... Mak dia nak jadikan dia Imam Muda.. huhuhuhu.. Tak yah la jadi IT person Haziq Naufal.. susah nak naik... hehehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers