Wednesday, September 28, 2011

Ok dah habis trainning...

Isnin dan Selasa nie, ataicha terpaksa menghadirkan diri ke Trainning Certificate Data Center Profesional di Mid Valley... huhuhuuhu.. so far memang seronok... sebab banyak benda baru yang ataicha dapat kutip di sini.. Pengajar dia pun ok.. Mr. Jan dari Belanda.. funny and always bagi example dengan real life. bukan hanya baca slide je...

huhuhuhu.. ni la buku yang kena dihabiskan dalam masa 2 hari..setebal 200 muka surat... kalau tak kerana exam xde la ataicha buka dan study, dah ler kat Internet ni xde soalan-soalan bocor... huhuhuhu...

Anyway dah dapat la sijil sebab hadir... Certificate Profesianal plak kena tunggu lagi sebulan... doa-doakan ataicha lulus & berjaya k... Kalau x lulus... Kena repeated la plak...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers