Tuesday, September 6, 2011

Naufal Beraya Di Kelantan...

Haziq Naufal buat pertama kalinya beraya di kampung sebelah ataicha di Kelantan.. dan ini kali pertama Haziq Naufal sampai setelah 4 bulan membuka mata... huhuhu.. lama sangat kan??

Atuk dan neneknya dah datang tengok dah cucu dia semasa umur beberapa hari dan sebulan lebih... so xde la tak tengok lagi cucu diaorang nie... Bukan apa... kesian plak nak bawa baby kecik2 jalan jauh... tapi alhamdulillah la semua selamat...

So ataicha kongsi beberapa gambar Haziq Naufal bersama atuk dan nenek di kampung...


bersama atuk... tadi nenek di kampung kata atuk dia rindu akan cucu dia yang sorang niee..
ni pulak.. nenek dia... huhuhu.. nampak kecik je nenek dia ni bila compare ngan Haziq Naufal nie..

ni gambar Haziq Naufal bersama atuk dan nenek di kampung... Atuk dia dah pesan cuti hujung tahun ni balik kelantan erk.. huhuhu.. insyaallah kalau xde aral...

Actually ada lagi picture nak share namun x sempat nak diedit dan diupload.. so setakat ini dulu yer...
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers