Wednesday, September 7, 2011

Mana kau Mood Kerja??





Today... rasanya masih belum ada mood kerja.. semua orang masih lagi dalam mood raya.. so ada yang sampai terlupa kerja yang biasa diaorang wat di awal bulan... huhuhuhu... ataicha pun gitu gak.. masih mencari-cari mood untuk kerja...harap-harap esok ia timbul... huhuhuhu... Kalu tak banyak ler kerja tergendala.. huhuhu..

Pagi tadi.. terus terang perasaan malas meluak-luak... nyaris-nyaris terdampar di atas katil je pagi tadi.. kepala pun berdenyut-denyut maybe sebab tak cukup tido... masih menyusun waktu tido lagi nie...

Tapi dalam malas-malas pun.. ataicha masih sempat tag time in tepat2 kul 8.30am... alhamdulillah, maybe sebab dah lewat kuar or masih ramai yang bercuti.... tu sebab jalan masih clear... hehehehe.. pelik gak bawa motor pagi nie.. seminggu lebih dah tak sentuh motor.. so bila bawak rasa cam lain jer... huhuhuhu.. dan setelah sebulan lebih bawa wife kerja tiba2 kena lalu Jalan Kuching sorang2.. so pelik la jap...

Ops.. dah kul 12.30am dah.. kena tido ni karang sakit kepala plak.. dah la pagi-pagi esok nak kena stanby.. client dah nak launch website dia... huhuhuhu...

Tengah hari sket.. masa lunch gi TM Point potong line telefon umah di Jengka, mak mertua yang suruh.. so tadi check ada la outstanding sket dalam RM58.00+, xpe la kalau x lebih leh potong deposit... hehehehe.. Xpe la dah mak mertua minta tolong potong... kita ikutkan jer laa... So kepada sedara mara yang baca entry ni call le handset mertua aku tu direct..

Petang masa nak balik, my manager datang tanya ataicha... nak tak ataicha gi ambik Data Center Certificated.. bila tau tarikh lambat lagi.. setuju je laa.. oklaa dari tadi nak tido.. huhuhu mata pun dah start berkelip ngantuk.. so izinkan ataicha mengundur diri...


So today, ataicha

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers