Monday, September 5, 2011

7 Syawal...

Dah genap seminggu kita meraikan Aidilfitri... Ramai dah mula masuk berkerja kan? Sure penat raya belum habis lagi kan?..

Alhamdulillah bersyukur ataicha & family dah selamat sampai ke ibukota dalam kul 11.30 pagi tadi... Jalan pun so far clear yang teramat sangat... tak bawak laju pun.. malas nak bayar saman speed trap nanti.. lagipun tak de benda nak dikejar.. so bawak slow je laa..

Esok dah mula keje.. rasanya mood nak kerja belum ada lagi kut... Keje untuk prepare report.. alhamdulillah dah siap.. thanks kat bos kerna sudi tolong snap-shot graph-graph untuk ataicha siapkan report...

Kerna kerja terpaksa laa korban kredit phone untuk melayari internet dikampung huhuhuhu... slow pun slow laa.. asal semua beres.. kalau tak terkejar2 la esok...

Tadi baru check email kerja... huhuhu.. esok cam kena stanby je.. takut connection x dapat tampung je.. malkumla client baru nak launching kan.. biasa 2-3 hari lepas launching laman web.. connection agak high sket... takpe laa.. nak wat camne dah kata kerja.. kena laa erk..

Ni nak gi JPN jap nak wat IC baru.. IC sediaada ni dah rosak teruk.. cip pun dah xleh nak baca sangat.. K laa nak makan mee segera jap.. nak masak tapi rasa cam malas lagi.. hehehehe...

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers