Wednesday, July 6, 2011

Dapat Jumpa Edwin van der Sar...

Alhamdulillah baru je sempat nak updated blog nie... Kelmarin, sebenarnya tak tahu sangat yang Goal Keeper Man United nak datang Menara TM tengah hari semalam... balik dari makan tengok kat lobi Menara TM penuh je orang.. mencelah2 tengok Goal Keeper Man United Erwin Van Der Sar ada duk kat meja... wah boleh tengok live dekat2...

Dalam duk tengok2 tue.. tiba-tiba penganjur kata staff TM leh masuk ambik sign dia... wah dah ler ataicha tak bawa pape.. iya la tak tahu kan.. last-last suruh dia sign kat belakang cover handphone Samsung Galaxy.. huhuhu.. tak sempat nak bergambar pun.. sebab masuk dalam keadaan yang tak ready...

Happy la jap... iya la asyik tengok di Majalah dengan Tv..last duk depan mata je.. sure terkejut..

Ni pic kena kredit kat Don Hussayn a.k.a Encik Ameen.. hehehe








  
Yang paling mahal yang ni jer... Sign autograf di belakang cover Samsung..
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers