Wednesday, June 15, 2011

Malaysia WEBSITE dihack!!!

Start tadi.. satu demi satu website Malaysia di hacked... ni adalah protes hacker-hacker mengenai suspended URL website sharing by SKMM seperti piratebay.org dan wikileaks di Malaysia..

Huhuhu.. hacker-hacker dah bersuara.. huhuhu.. Yang baru-baru start ni target not gov.my nyer website lagi... tapi maybe warming up... dan ni bukan group Anous Atleast kita leh tengok security cam ner....

nak tengok list web yang kena hack??

try la check, sebab kadang2 admin sempat re-upload page yg kena... hehehe.. so far hacker-hacker sini ok je.. just change index.html to show korang punya security low...

ok la nak tido dah... esok kita tengok sapa yang kena...
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers