Wednesday, June 29, 2011

Haziq Naufal ~ 25 June 2011

Ni koleksi picture Haziq Naufal pada 25 June 2011 di Jengka... Sorry laa.. rasa nak guna tema hitam putih je laa..

http://img.photobucket.com/albums/v237/hatt_beckham/1212121212123.jpg
Muka nie, muka baru lepas nangis bangun pagi, ataicha bawa la kuar jap... so nampak la muka tak puas hati dia nie... huhuhuhu

http://img.photobucket.com/albums/v237/hatt_beckham/1212121212122.jpg
Ni plak muka si Haziq Naufal ni bila dia dah mula bosan... Huhuhu.. kalau dah start muka gini, paham-paham laa...cari mak dia.. kalau tak dia start nangis satu kampung terkejut.. huhuhuhu...

http://img.photobucket.com/albums/v237/hatt_beckham/1212121212121.jpg
dan yang ini, adalah style dukung yang dia paling suka... letak dagu dia kat bahu orang... tambah2 kalau yang dukung dia tu badan berisi.. lagi dia seronok nak duduk cam tu... kalau boleh duduk cam ni.. sejam dua jam takpe laa.. tapi sapa plak yang larat nak dukungHaziq Naufal cam nie... huhuhu...
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers