Sunday, May 8, 2011

Sabtu... Satu petang di Ulu Yam...

Alhamdulillah.. terasa cam segar je badan selepas badan ni dapat berendam di Air Terjun Ulu Yam.. actually takde la jauh sangat dari rumahnya.. tapi disebabkan mrs. ataicha mengandung sebelum ini.. ataicha pun berpantang tak gi ke tempat2 air terjun.. huhuhu..

So far.. selepas dapat berendam di Air Terjun nie.. segala penat2 dan ketegangan (stress) tiba-tiba hilang... petang ni ingat nak gi lagi tapi agak2 la kan..

so ataicha nak share laa pemandangan di air terjun nie ngan korang semua.. insyaallah bila Haziq Naufal dah besar sket.. ataicha nak buat bbq kat situ.. kalau ramai2 leh join lagi seronok.. huhuhu..

alamak seksinya.. huhuhu..



Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers