Monday, May 23, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh!!

Actually tadi masuk blog Cik Nemo.. ada wat contest.. so ataicha rasa x salah kalau ataicha nak join kan??

So untuk fulfill syarat2 nya.... ataicha nak checklist kat sini erk...
1. Add as a friend Zeera Boutiquee di Facebook -> dah add by Hatta Ataicha

2. Sila buat satu entry mengenai giveaway nie.. -> (dah) dan tampal banner ni dalam entry (dah.. ada bawah nie..)
3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.(ok dah...)
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
- Mahamahu
- ibushafiq
- norhidana

5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check uols dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)
 
ok done... 
 
Hadiah dia erk.. leh pilih satu je erk?? dua tiga tak leh ke?

ataicha pilih no 4 la erk.. itu kalau ataicha menang kan...

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers