Friday, April 1, 2011

Fw: Dalam diam dah genap setahun...

1 April 2011....

Kalau cakap pasal 1 April nie, sure orang akan kait dengan April Fool, bila mengenang zaman remaja ataicha dulu..
pelbagai aksi nakal rasanya berlaku pada 1 April nie.. sentiasa kena berjaga2.. terlupa sedikit memang akan malu dikenakan oleh diaorang..


apa erk kenangan yang menarik?.. ataicha memang banyak sangat.. cuma malas nak imbau sebab ada manis dan pahitnya... huhuu

dan pada 1 April 2011 nie (hari nie) .. secara official laa.. genap setahun ataicha berkhidmat ngan company sekarang nie..
senang kan nak ingat? 1 April.. huhuhu..


Sebenarnya dah hampir terlupa dah pasal tarikh nie, iya la kepala duk pikir pasal wife bila nak bersalin kan..
sebab tarikh due dah terlalu hampir... lagi 3 hari je lagi... huhuhu..

anyway... ataicha harap genapnya setahun nie, ataicha makin matang dalam melayan karenah client di sini... huhuhu..


ops cerita atas tu bukan APRIL FOOL tau.. the real things... hehehe..

Lagipun x baik dah APRIL FOOL ni.. kenakan orang pun x baik.. kang silap kenakan orang lemah jantung,
naya plak.. ingatkan nak bergurau jadi kisah ngeri plak..

anyway nak kenakan orang tu boleh, tapi kenalah dengan cara yang berhemah,
tidak melampaui batas dan sekadar bergurau senda..

jangan sampai menjadi dendam plak...


kepada rakan sekerja yang sama2 lapor diri ngan ataicha 1 April 2010... thanks ya...
tak sangka kita dah genap setahun berkerja dan berkenalan...



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers