Tuesday, April 12, 2011

alhamdulillah...

alhamdulillah...
ataicha bersyukur sangat ke hadrat ilahi... dengan izinnya.. mrs. ataicha dah selamat melahirkan anak lelaki... seberat 3.83 kg... bersyukur kerana semuanya selamat...

agak berat dan bersemangat kan? maybe ikut ayah dia ni kut.. berisi sket..

anyway, ataicha terasa insaf sket.. bila tengok camne perit dan seksanya mrs. ataicha dalam usaha melahirkan zuriat untuk ataicha... kalau oleh dikongsi kesakitan yang dialami tu.. nak je ataicha ganti kesakitan tersebut...
patut laa kita kena ingat pengorbanan seorang ibu dalam usaha melahirkan kita.. betapa sakit dan susahnya melahirkan kita...

thanks, kepada semua yang wish tahniah kat ataicha... nama erk? belum lagi beri keputusan... tgh pk balik..
muka tu ataicha rasa ikut mak dia...dari mata.. hidung... huhuhu..

anyway thanks teramat sangat kepada mrs. ataicha kerana melahirkan zuriat utk ataicha...
Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers