Tuesday, March 15, 2011

penat + cancel....

Salam u all,

lama gak ataicha x menulis kat laman blog nie, huhuhu.. sorry la erk, bz teramat sangat ngan kerja dan family... so far x de benda sangat nak diceritakan.. cuma hari ni agak penat la sket.. selepas hujung minggu hari tu yang penuh ngan aktiviti.. hahaha.. aktiviti menjaga baby yang bernama Hana Batrisya.. xde la penat sangat cuma berkejar dari Batu Caves dan Subang U5... iya la ingat nak rehat2 subang je kan.. x sangka plak ada sedara nak tumpang umah.. so berkejar ler balik umah... dah lama tak jumpa so panjang ler boraknya kan... xpe laa orang kata kalau orang datang umah ni ada rezeki nak datang kan.. ataicha pun memang suka je sedara mara datang...:p

ahad tu, really sorry la erk.. terpaksa meninggalkan korang kat umah.. sebab ada appointment nak tengok umah dan bayar booking umah kat area subang u5.. tapi last2 lepas tengok umah, jumpa ngan owner... kelmarin ataicha cancel je pembelian umah tue.. ntah ler.. rasa cam tak confident ngan tuan umah tu pun ada gak... iya la memang bagus kalau leh deal ngan direct owner kan? tapi bila owner tu cam berkelakuan pelik je... x mau laa.. kalau lesap plak duit booking tue dan deposit tue.. iya laa x semua orang suka dipush kan... bila owner nak semua duit tu masuk ke akaun dia terus... takut la gak.. kang dia cakap x jadi plak.. pastu kata tak terima deposit tu... sapa yang rugi... ataicha la jugak kan???

ntah ler... maybe umah tu bukan rezeki ataicha kut... xpe laa.. bukan xde umah lain pun kan?? anyway kepada tuan umah tue... ataicha mohon maaf sebab x leh nak meneruskan pembelian umah tue erk... umah tu memang cantik, harga pun ok....

dari pening-pening pk pasal umah.. elok ataicha pk pasal baby yang akan kuar tak lama lagi nie... Ahmad Naufal... cepat2 la kuar erk.. x sabar nak peluk cium nie.. hehehe... 


3 comments:

  1. conform ker Ahmad Naufal yg kuar..sekali Cik Siti yg kuar..hehehe

    ReplyDelete
  2. dealer umah sewa alin yg dulu lagi la buat saket ati.mark up terang2an.lepas kitorg nak keluar,ramaila yg dtg tanye nak beli rumah 2.kat A die letak harga lain,dekat B die letak harga laen.geram je.hu3

    ReplyDelete
  3. hahaha...dh tau dh yg bakal kluaq nnti baby boy!!!
    x sbr sgt nk tgk naufal...smoga slmt semua'y...amin...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers