Sunday, March 27, 2011

mengira hari...

dalam sedar tak sedar.. hari ni dah masuk 27hb March... wah dah tak lama dah mrs. ataicha nak due... lagi 7 hari je.. iya laa.. mrs. ataicha hari ni cam rajin je.. tgh hari seronok memasak daging masak lemak, goreng ikan... dan lepas dah siap masak nasi untuk tengah hari, sempat lagi buat kek apa ntah.. ataicha malas la nak tegur sebab lepas subuh tadi.. ataicha sambung tido sampai tgh hari.. kalau bulan puasa ni.. memang dah batal posa dah.. hahaha...

mana tak nya.. semalam badan x selesa sebab x mandi... sepatutnya semalam orang padam lampu je.. pesal umah ataicha plak yang xde air dari kul 6ptg... huhuhu.. so bila badan x selesa ni.. memang susah gile nak tido.. kul 9 mlm semalam ataicha kuar lepak kat Leha Kelfood, Taman Melati.. saja je.. sebab dah x selesa kan... layan England lawan Wales.. okla gak.. iya la layan kat luar seronok sket ada geng yang layan.. hehehe.. layan sorang2 kat umah ada yang ataicha yg tido..

ops, dah melalut la pulak ataicha nie.. nasib baik kul 6 pagi tadi bukak2 paip air dah ada.. kalau tak pepagi lagi ataicha start kete gi mandi kat ulu yam.. hhuhuhu.. wah baru perasan hari ni tak kuar lagi umah..  patut la badan ni lemah sebab x kena sinaran matahari lagi.. huhuhu... nak kuar jogging la jap.. ada sapa nak ikut??

pasal mrs. ataicha nie.. ataicha rasa handset dah kena bawa 24 jam kat sisi.. iya la masa dah kena berjaga2 dah.. bila2 masa je.. baby tu leh kuar... minta kawan2 doa-doakan je laa agar baby & mrs. ataicha kuar sihat dan selamat kedua-duanya erk...

tentang soalan yang selalu ataicha dapat dari kawan2.. dah scan belum baby ko tue?? so kat sini ataicha jawab erk.. belum.. mrs.ataicha x mau scan.. huhuhu.. dan tak kisah la dapat boy ke girl ker.. walaupun harap2 boys kan.. yang penting bagi ataicha sekrang.. agar semua selamat dan sihat sejahtera hendaknya...

~ doakan la erk semua berjalan lancar ~ amin.....

5 comments:

  1. wah..berdebarnya ye.. kakak saya pun due lebih kurang Mrs Ataicha.. tapi tadi dia call.. dia kena paksa bersalin.. sebab takut baby lemas.. sebabnya tak tau..mudah2an semuanya selamat.. moga Mrs Ataicha pun selamat bersalin..:)

    ReplyDelete
  2. @farhana_aziz ~ thanks...
    @SoLy Solcious ~ thank jugak..
    @Lieya ~ iya ke.. hope everthing ok...

    ReplyDelete
  3. semoga semuanye selamat..
    beg letak siap2 dalam kereta.
    nanti tak la tertinggal..
    saya dulu masuk 7 bulan beg baju dah stanby dalam kereta dah..
    hhehehh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers