Sunday, February 13, 2011

di pagi sabtu...

ntah le.. tak tau nak mulakan cam ne..
dari hari ke hari aku dah mula berdebar menantikan saat kelahiran baby sulong ku ini..
huhuhu.. x sabar rasanya nak jadi seorang daddy..

ntah ler.. aku ni dah sedia ker nak jadi seorang daddy nie?..
dah la kut.. umur pun dah nak cecah 3 series beberapa bulan lagi nie...

nervous la plak... aduhaii....

tadi dah tido.. tapi mrs ataicha kejut sembahyang isyak dulu...
mata terus segar... lepas dah ambik wuduk solat..

dah segar lee... mlm tadi.. masa turun bawah nak tapaw makan malam.. ataicha terserempak ngan anak sedara tuan umah bawah nie.. gembira plak dengar cerita dia baru je dapat baby sulong jumaat lepas nie.... huhuhu... boys plak... congrate la bro...  ataicha tumpang gembira...

bertambah gembira lagi bila menonton game Man Utd lawan Man City tadi... Man Utd menang.. yeah... dan terus terang gol overhead kick Rooney tu memang terbaik...... ada lagi 12 game lagi... Man Utd boleh.. hehehehe..

sekarang nie... ataicha rasa nak gi NSK jap... nak cari barang dapur... huhuhuhu.. banyak barang dah habis.. hehehe... k la kawan2... tgh ada mood nak beli barang ni elok gi je.. karang xde pape plak nak dimakan..

2 comments:

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers