Tuesday, February 8, 2011

8 February 2011............

Salam... dah masuk 8hb February dah.. cam cepat je masa berlalu... pejam celik pejam celik dah nak hampir setahun aku berkhidmat di company aku keje sekarang.. huhuhu.. lagi sebulan cukup lah aku keje kat sini...

sekejap je kan??? so far aku bersyukur kerana di sini aku banyak belajar benda2 baru... thanks yaa!!..

gembira + happy
petang tadi... tertiba je rasa gembira... bila usap perut mrs. ataicha tadi... rasa cam kaki baby dalam kandungan tu bergerak-gerak... hehehe.. tak sabar erk nak jadi seorang bapa nie... hope semua berjalan lancar erk...

dah tak lama dah nie.. kalau ikut due date... 4 April nie... so memang dah tak lama dah pun.. semoga rakan-rakan sama2 mendoakan agar semua selamat erk...

hilang segala penat berkerja jap...

ni dah kena mencari nama dah nie... rasa cam baby boys... tapi kena gak cari nama girls.. mana tau keluar girls.. kelam kabut plak nak cari namanya... so sapa2 ada suggestion silakan la erk... mana tau menarik...

okla kawan nanti ada masa sambung lagi entry erk......

1 comment:

  1. bro..namakan dia putera duyong kalau lelaki... puteri duyong kalau perempuan...

    tapi... sebab dia anak pertama...kasi nama islamik sket yang ada maksud yang baik... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers