Monday, January 10, 2011

Tahniah Kepada Shahril & Raja Faezah!!

Wah penatnya.. mata masih lagi mengantuk... tapi kuatkan diri x mau tido.. kang terlajak...
tambah2 jap lagi ada trainning kat Menara UOA kat Bangsar selama seminggu.. huhuhuhu...

1st.. ataicha mengucapkan tahniah kepada ipar ataicha iaitu En. Shahril & Puan Raja Faezah diatas kelahiran baby girl pada jam 9++AM  9 Januari 2011... semalam ler... dimana ataicha juga terlibat dalam menunggu baby ni lahir...

Iyalaa.. tak sangka gak.. sebab due date lagi seminggu lebih... so petang Sabtu tue... seperti biasa menziarahi ipar ataicha ni di rumahnya Sungai Buluh... borak2 sampai kul 1 lebih... semua pakat2 nak tido kan... x lama tu... Teh (adik ipar nie) air ketuban dia dah pecah.. so kitaorang gi laa Hospital Sungai Buloh... dengan semua tak tido... menunggu sampai kul 10 pagi... dari kul 2 pagi... so lepas Teh dah selamat bersalin semua lega sket...
Suami nya En Shahril.. tak senang duduk.. tapi semua dah lega...

Dah la tak tido kan.. kul 12 tgh hari.. ataicha drive sesorang dari Sungai Buloh ke Jengka untuk ambik mak mertua... hanya tuhan je tahu betapa mengantuknya masa tue... tapi bersyukur laa semua selamat...

ni ataicha nak share sket picture yang ataicha sempat snap semalam.. untuk dikongsi bersama...

wajah En Shahril....nampak sedikit kerisauan....


wajah Mrs. ataicha dan Fazida...

Rumah Di Jengka.. ada kelainan... huhuhu... pokok rambutan depan tu dah ditebang...
sekejap je tapi banyak dah berubah... huhuhu..
comelnya dia tido...
orang nak tido pun tak senang.. huhuhu..
tahniah la erk... En Shahril & Raja Faezah...
So apa nama bakal diberikan... 
maklumlah.. budjet laki.. tiba2 dapat perempuan...
so xde nama lagi la kan???
Raja Petra Raja Miran dapat cucu lagi... 
huhuhuhu.... dan tahun ni lagi 2 bakal menyusul... Insyaallah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers