Saturday, November 27, 2010

Pelbagai Isu.. Pelbagai Cerita..

Camne erk nak mulakan mukadimah entry kali nie erk.. dah lama tak menulis entry membuatkan ataicha dah kaku.. idea nak menulis kosong walaupun banyak benda nak dikongsi bersama...


Maklumlah dah lama menyepi.... so pelbagai hal dan isu yang ingin dikongsi...


Jawatan baru
Apa benda nie?? oklaa secara official ataicha dah dapat jawatan baru based on organization chart yang baru... apa erk jawatan dia Assistant Manager... hahaha.. cam best je jawatan dia kan.. scope title je yang lari dari apa yang ataicha handle sekarang nie. jauh sesangat.. dan kerja2 ataicha buat ni dijaga oleh 2 orang yang lain... huhuhuhu.. sabar je laa.. tapi dengar cerita job scope ni akan berubah lagi kut.. xpela asal nama dah tau duk department apa dah laa.. so xyah kemas2 barang untuk ready ke Cyberjaya ke apa.. stay je kat sini....

Labtop baru
Last week, sebelum raya haji.. dapat labtop baru.. cuma belum excited lagi nak guna... sebab lebih selesa ngan labtop sediaada nie... bukan apa labtop dah sampai sebelum raya haji lagi.. baru setup petang Khamis... so rasa excited nak guna tu dah pudar... huhuhu.. ada je depan mata ni masih dalam beg baru.. Next week erk saya guna awak plak... hehehehe.. Labtop lama ni ataicha masih sayang awak lagi... jangan risau erk...


Kawan lama
Raya haji hari tu ke Melaka.. x sangka plak dapat jumpa sorang kawan lama nie... nama dia xperlu sebut laa kut.. dia xsuka famous2 kat internet nie.. oklaa so far ada laa sket biz yang dia offer kepada ataicha dalam part develop dianyer company website & computer supplier utk opis dia... syukur gak... dalam lama x jumpa bleh gak project kecik2... thanks erk...

Bakal jadi Daddy?
Ni satu story rasanya ataicha x sabar nak share.. Mrs. ataicha sekarang plus minus dah mengandung 5 bulan... maybe kalau xde aral awal bulan 4.. ataicha jadi ayah.. ni salah satu sebab ataicha x dapat nak mengupdate entry sebenarnya.. huhuhu.. siang kena block access ke blogger.com, malam sibuk melayan mrs. ataicha... nak makan... nak minum...

hope kawan-kawan doa-doakan la erk.. agar kandungan sihat dan selamat... ni dah mula start mencari nama untuk baby nanti... huhuhuhu


kepada En. Nizam, tahniah....
tahniah la erk diatas kelahiran cahaya mata sulong anda pada pagi Aidiladha hari tu.. baby girl.. x sempat lagi nak melawat.. ko pun asyik bz jer.. hehehehe... semoga kelahiran Mia Nurqaisara Afrina menceriakan lagi kehidupan ko sekeluarga.... tahniah erk...

dan tahniah diatas kelahiran blog photography yang baru gak... Mata Helang Photography.. semoga biz photography ko success selalu... 


Jemputan Kahwin
Banyak giler kad-kad jemputan ataicha terima, sampai ataicha x tau nak kemana satu, sebab lokasi agak jauh antara satu sama lain... plus mrs. ataicha yang tak mampu berjalan(travel) jauh, so minta maaf laa erk jika ataicha tak mampu meluangkan masa nak ke sana.. cuma kiriman doa agar hubungan anda kekal selamanya... terima kasih diatas jemputan tersebut...




novel best??
just nak tanya laa erk.. sapa2 sini ada suggestion novel-novel best.. ataicha nak belika untuk mrs. ataicha, iya la sekarang tengok dia minat membaca.. baca novel-novel lama plak tu.. berulang kali.. huhuhu... nak belikan tak tau novel apa yang best...so ada cadangan silakan cadang disini erk..



 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers