Tuesday, November 9, 2010

[ex-Ti 97/98] Happy Birthday Afzan Saiful Mazlan & Selamat Menjadi Pengantin Baru erk..


Khas buat encik Chulan.. Chia (nama manja kat Ti dulu.. hehehe) atau nama sebenar seperti dalam kat pengenalan Afzan Saiful Mazlan... merupakan kenalan ataicha masa kat teknik 1 Kuantan dulu.. seorang kawan yang ok.. huhuhu.. last jumpa masa reunion kat Bangi..

Entry hari ni khas buat beliau.. dimana hari ni merupakan birthday dia yang ke 29... iya ke 29.. ke dah 30.. lupa plak.. so sempena birthday dia nie.. ataicha ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada beliau.. semoga apa yang dihajati semuanya termakbul... dan semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

So, thank berbanyak kepada Facebook sebab melalui aplikasi yang ada.. kita mungkin tidak akan lupa akan birthday rakan-rakan kita kan?.. cuma bila ada ni.. terasa nak laa melawat page beliau.. ops.. satu benda yang mengembirakan.. bila ada kad undangan dah diupload ke FB.. oh encik Chulan kita ni akan menamatkan zaman bujang dia dah bulan ni.. tahniah bro...

so ataicha rasa nak war-warkan kepada rakan-rakan lain.. mungkin ada yang tak berapa nak alert.. maklumlah dia tak tagged sesapa kat kad tu...


Kalau ikut kad undangan nie...

Majlis di sebelah perempuan pada hari Ahad, 28 November 2010
di No. 2, Kampung Sungai Sala, 73100 Johol, Negeri Sembilan

dan

Majlis di sebelah lelaki pada hari Ahad, 05 Disember 2010
di No.210, Felda Chini 1, 26690 Pekan, pahang

http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia01.jpg

Muka Kad : http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia01.jpg

http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia02.jpg

Undangan : http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia02.jpg

http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia03.jpg

Pelan ke rumah Pangantin Lelaki : http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia03.jpg

http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia04.jpg

Pelan ke rumah pengantin Perempuan : http://i426.photobucket.com/albums/pp344/wansu/bohsia04.jpg


Tahniah buat bakal pengantin kita nie..
semoga pasangan ini bahagia dan kekal sehingga ke akhir hayat..
amin...


2 comments:

  1. hatta, kelas mana afzan ni? aku ingatkan saiful afzan... hehehe

    ReplyDelete
  2. ni kelas j2 gak...
    masa sekolah dulu ada 2 orang nama cam sama..
    Afzan Saiful Mazlan(Chia) dan Saiful Afzan(Atork)...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers