Wednesday, October 13, 2010

Trick : Orang Lelaki Muda Yang Nak Dapat Title "Datuk" Cepat...

Salam... ni ataicha saja nak berkongsi satu cara lelaki-lelaki muda yang baru berusia awal 20 an untuk mendapat pangkat atau title "Datuk" dengan cepat....



Kenapa ataicha keluarkan topik nie?.. iyalaa tadi tercetus topik ni kawan berangan nak dapat title "Datuk"... uhuks.. kalau xde jasa kat sapa2 memang xde chance laaa nak dapat title tue.... huhuhuhu..

tapi... jangan sedih2... boleh je korang nak dapat pangkat atau title "Datuk".... bukan beli tau... tapi kena ada duit gak laa... kos dia nak cakap berapa tu susah sket... kalau takde duit tak yah cerita atau bermimpi nak dapat title "Datuk" tue...

ops.. first korang janji tau jangan cakap ataicha yang ajar.. nanti kena tangkap plak sebab dedah cara nak dapat title "Datuk" dengan cepat nie... janji tau....



ok sebab korang dah janji...... korang highlight tulisan bawah nie... sebab ataicha cuma share dalam tulisan putih...


<-- mula highlight secret nak dapat title "Datuk" dengan cepat-->

ok... cara dia... korang cari perempuan yang dah title nenek dan ada cucu...
korang kahwin je ngan dia...
sah korang dapat pangkat "Datuk" tue..
hahaha.. jangan mara....

<-- tamat highlight secret nak dapat title "Datuk" dengan cepat-->

4 comments:

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers