Thursday, October 7, 2010

Nak duit free tak?

nak duit free tak?.. ada satu website yang develop payment processing dan online currency service mempelawa sapa2 untuk menjadi member.. FREE je... dan secara automatically dah ada $50 US dollar...


Dan disebabkan ianya masih baru... untuk member awal (Early bird).. kiranya sebelum official launch awal 2011 ni.. earlybird member akan mendapat $20 US dollar per day sehingga hari dia launch nanti... so sapa2 xnak duit free? keje dia log in regularly dan aktif... dan boleh dapat $5 US dollar untuk setiap referal...


Bila dah officially launch nanti..korang takkan dapat benda gini dah...

xnak mencuba??

ops.. dok cerita tapi x bagitau apa website dia lak.. .

oklah nama dia PayBox.me ... atas tu logo dia....

so apa yg aku cerita tadi ni aku paste...

Kenapa perlu join??
Apa Benda Nie???

Tugas Kita Untuk Member awal nie???

Ok.. so ni yang ataicha dapat bila register tadi.....

Paybox.me ni masih awal lagi... cuma x salah kan mencuba?.. kalau serius masuk duit macam dia kata.. tu rezeki la kan...


Sapa-sapa nak mencuba leh lah register bawah referal ataicha..

: http://www.paybox.me/r/ataicha

jom pakat2 cuba jom...

3 comments:

  1. kawan sy dah ada 200 USD.. so nak try je laa.. dan pagi ni tengok dah ada $84.07 USD.. okla tu.. baru sehari masuk kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers