Wednesday, October 27, 2010

Lama x online..

ataicha rasa ramai dah lari kan.. maklumlah ataicha dah lama tak update blog..
sorry sesangat, sekarang ni ataicha terlalu bz dengan kerja.. so tak sempat nak berblogwalking... insyaallah jika ada kelapangan satu hari nanti.. ataicha akan cuba membalas jejak korang yer..

lagi satu sebab, blogger.com dah kena banned.. so ataicha x dapat la nak update entry di waktu kerja.. huhuhuhu...

sebenarnya entry hari ini nak share pix masa makan nasi daun pisang kat Bangsar... nama kedai tue erk.. Nirwana Maju..

apa yang best erk.. nasi kita dihidangkan diatas daun pisang.. tak dilapik dengan pinggan tau.. pelik tapi so far oklaa..


nasi dia.. memang banyak giler.. dan lauk2 dia oklaa..

[update 29.10.2010] * tmbh picture...

(ni basic yang dia bagi...kuah ada lagi... tapi ataicha tak mau la ambik banyak sangat kuah..)
nasi.. sayur... terung goreng kut..

ni joe.. dia yang bawa ataicha ke kedai nie...

ni baru sampai ayam goreng.. sotong goreng.. dan papadum..
tak lengkap lagi... tanpa daging kambing masala...
mula nak beraksi melantak... 
korang bayangkan je la berapa banyak nasi yang ataicha makan nie..
ni dah tak larat dah nak habiskan.. habiskan lauk je..
alhamdulillah kenyang....

so total... RM32.00... sebab ambik kambing masala & sotong goreng... 
sekali sekala tak kisah... nyum.. nyum..  

3 comments:

  1. susah la nak makan atas daun pisang..sbb dia rata ajer,,bersepah nasiknya

    ReplyDelete
  2. salam..

    Yang x bestnya kalau dia tuang kuah..nak makan pun susah hehe

    ReplyDelete
  3. wah2..bez2...da la byk nsknye...i like!! =)
    murah lak 2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers