Friday, October 8, 2010

kenyang tul....

(picture ni kawan ataicha yang candid)

alhamdulillah... perut hari ini agak kenyang.. kenyang melantak jamuan raya di opis...
apanya tak... ataicha merasa semua jenis juadah yang ada...

sate... spagetti... mee goreng + telur puyuh... nasi kerabu (ops teringat plak kes bayar mahal nasi kerabu masa bulan posa hari tu..tapi kalau yg ni memang best dan berbaloi la kalau bayar RM8... :p)...kuih muih... karipap.. kuih apa nama dia huhuhu... dan last ayam golek diratah sebab sampai lambat... :p

anyway.. perut dah kenyang.. rasa nak tido la pulak... sebab semalam tido lewat layan main psp tak sedar sampai kul 4 pagi.. huuhu...

tapi tak pusa hati sebab tak menang cabutan bertuah.. huhuhu...

1 comment:

  1. amboi makan lagi dia..
    syok le opis pun ade jamuan raya kan..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers