Monday, October 18, 2010

hadapi dengan senyuman...

hadapi dengan senyuman... 
semua yang terjadi biar terjadi... 
hadapi dengan kenyakinan jiwa.. 
semua kan baik-baik saja...

ni adalah antara lirik lagu Dewa... bila terdengar lirik nie sekejap tadi..

ataicha tiba2 teringat akan satu kejadian.. kejadian yang agak perit gak..
ataicha pernah diduga dengan cabaran yang agak memecah kepala...
yang mungkin tanpa pedoman..dah jadi gila kut...

di muka ataicha.. boleh lagi menghadiahkan satu senyuman...
tapi di lubuk hati perit di cucuk sembilu...
masa itu hanya beberapa orang sahaja rakan mengetahui..
iya laa... yang sedih dan sakit hati takkan nak nak dicerita kepada semua orang kan?

tapi.. alhamdulillah..  
sedikit demi sedikit luka dapat dirawat...
dan semua itu hanya kenangan..
yang sedih2.. ataicha dah tak mahu ingat dah...
ianya akan hanya menjadi sempadan...

so...
hadapi dengan senyuman yer kawan2...


...................................................

dan....
today...
ataicha nak ucapkan ribuan thanks kat sorang opismate.. en acap..
kerna sudi belanja KFC untuk lunch hari ini...

semoga en acap dimurah2 kan rezeki..
dan terbuka hati nak mencari jodoh...
aminnn....


..........................................................................


en.nizam..
esok, planned nak belanja korang makan kari kepala ikan...
tapi tak dapat la erk...

en. farul suruh saya gi cyber esok..
huhuhu.. join team untuk upgrade server...

len kali la erk...

1 comment:

  1. kfc baru makan semalam.. tapi kari kepala ikan da lama tak mkn, tak bole tahan..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers