Monday, September 20, 2010

Salam 20 September...

Salam Syawal buat rakan-rakan blogger sekalian.. rasanya masih tak terlewat untuk mengucapkan Salam Aidilfitri buat rakan-rakan semua..

Di kesempatan ini, ataicha menyusun sepuluh jari jika ada salah dan silap semasa kita berkenalan di alam maya ini.. yupp rasa dah lama ataicha tak melayari internet disebabkan ketiadaan sambungan internet di kampung halaman..

Cuti seminggu... yupp agak panjang sampai terasa bosan.. huhuhu.. raya kali ini rasa banyak kekurangan.. tapi biarkan lah.. semoga tahun depan akan disambut dengan penuh ceria... huhuhu..

kawan-kawan plak macamna ngan sambutan hari raya kali ini???

5 comments:

  1. Selamat Hari Raya.
    Raya tahun ni biasa2 aja.

    P/S: buang icon Geng Blogger.
    GB dah kena attack gan malware, tadi masa nak bukak ada warning, blog ni ada malware..
    ni main terkah jugak ni.. sebab nak bagitau. rugi traffik nanti. Buang tau icon tu buat sementara waktu.

    ReplyDelete
  2. samat ari raye gak. raye sy? lawat jep blog sy heee~~

    ReplyDelete
  3. masa raya syok jer.. tp pas raya demam la pula.. :)
    selamat hari raya juga ataichai

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers