Monday, September 6, 2010

penat tul pagi ini..

penat.. itu yang mampu ataicha luahkan hari ini.. sampai tak sedar untuk bangun bersahur.. uhuks..

apa yang penat sangat tue??

tak penat cam ne.. ujung minggu lepas... menghabiskan masa bershopping untuk raya... petang sabtu.. ataicha ikut adik ipar gi sogo.. saja je temankan diaorang berjalan.. sesak sungguh keadaan dalam sogo.. sampai rimas, nak muntah, loya dan pelbagai... tapi bila duk ramai2 ni macam karenah leh tengok..

so.. ding dong pun... sampai kul 6 gak kat area sogo.. setelah berpuas hati dengan hasil belian masing2... pulang berbuka puasa di rumah adik ipar ataicha di sungai buloh... penat tull...

so lepas berbuka puasa.. ataicha balik dulu ke rumah... kesian mrs. ataicha berbuka sorang2.. sebab x mau ikut... :p

malam tu plak... ingat x kemana kan?.. sambung jalan2 shopping ke Jalan TAR... dari kul 12 malam.. sampai 3 pagi.. sesak gak.. mungkin ramai dah kuar mencari pakaian sebelum pulang ke kampung halaman kut.. maybe ada gak blogger2 yang membaca ni berada di situ.. sorry x tegor.. :p mana kan nak tegur. sesak sangat.. x sempat nak perhati orang... situ ataicha x beli pape pun.. sekadar survey2 dan tengok karenah orang... so lepas penat berjalan2.. pulang ke rumah ataicha je..

sure ingat dah habis berjalan kan?.. belum lagi.. ahadnya plak... berjalan ke PKNS Shah Alam... wah kali ni terasa agak penat gak.. cuma kat sini.. pahala posa kurang sket kut.. ramai sangat awek2 x cukup kain... maybe sebab tu pusing2 situ nak beli kain kut.. ahaks.. x passal2 dah kurang pahala posa ataicha.. iya la takkan nak jalan tengok bawah plak.. cuma masa berjalan2 tu rasa tak leh nak tahan gelak.. bila berselisih ngan sorang budak... dia cakap.. "mama, tengokla orang tu.. selamba je pijak kaki shafik" luahan sorang dak yg ataicha rasa baru berumur 3-4 tahun.. iya la adik.. awak tu kecik sangat tinggi pun x sampai pinggang ataicha lagi.. mana la orang nak perasan awak.. ataicha perasan pun sebab awak bersuara gitu..
sabar yer adik..

lepas habis berjalan2 situ.. ataicha tengok muka adik2 ipar dan mrs ataicha dah penat sangat... bawa ke Wangsa Maju... saja nak berjalan situ... singgah carefour je singgah utk solat... pastu cari makanan berbuka di area situ...

malam.. muka sorang2 dah agak penat.. kalau ajak jalan lagi.. sure semua x mau... :p
iyala minggu ni rasa mana2 tempat untuk mencari pakaian raya sure sesak.. anyway buat mak dan ayah yang bawa anak2 kecik tu.. jaga la anak anda.. penat gak mendengar announcement kehilangan anak.. time sesak gini leh lupa anak plak.. bahaya tu..

lagi 2 hari duk KL.. x sabar nak balik kampung... :p, duit raya belum tukar lagi.. sapa2 rajin tukar erk?

2 comments:

  1. mula2 penat shopping. nanti penat balik kampung lak.hehe

    ReplyDelete
  2. tu la MASA.. pk nak balik tu penat la plak..
    hope x jem teruk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers