Tuesday, September 28, 2010

My friends masuk hospital..

semalam masa tgh sedap2 online, one of ataicha opismate msg cakap dia kat hospital..
alahai terkejut.. xde angin xde ribut tiba-tiba masuk hospital...

tapi rasa xde pape kut... time ataicha menaip ni.. dia baru start operate masuk kamera nak check apa yang ada dlm perut dia tu.. huhuhu..

sebab apa erk? doktor suspect asid gastrik dah naik ke atas so... ada luka kat dalam saluran usus dia.. tu yg wat dia sakit dada je dah seminggu... so masuk kamera tu nak tengok luka dia teruk ke tak.. sebab xray x nampak..

hope.. semua ok laa... semalam dah call dan dengar suara dia ok je..  so rasa risau ataicha ni dah kurang sket...

maybe xde aral tengah hari ni nak gi melawat dia ngan opismate yang lain... jom pakat2 melawat dia jom..

nak bawa apa erk? makanan rasa dia x makan? any idea??

5 comments:

  1. tp bila penyakit berkaitan ngan usus ni makanan cam bukan pilihan je.. yg sihat nanti yg makan.. ahaks

    ReplyDelete
  2. huhu..pengalam kena masuk kamera dlm perut amat menyeksakan..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah lepas lawat dia tgh hari semalam.. tengok dia ok laa...
    cuma rasa dia dah kena mula cari seseorang untuk jaga makan minum dia tue..
    baru x sakit dah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers