Tuesday, September 21, 2010

best of luck for my little bro...

esok... dah start exam UPSR...
sure ramai yang berdebar-debar kan?.. salah seorang adalah adik bongsu aku Ahmad Tajuddin...
salah satu calon dari jutaan pelajar yang bakal menduduki peperiksaan yang besar untuk peringkat sekolah rendah nie..

aku hanya mampu mendoakan agar adik aku ni berjaya menjawab semua soalan dengan cemerlang... dan success slalu.. jangan takut erk... dah study lelok kan.. so rasa exam ni xde masalah la kut...

good luck la erk... 

dan buat semua yang akan menduduki exam UPSR tue.. buat yang terbaik yang boleh k?

p/s : ke soalan bocor dan terbocor dah nie??? kalau ada meh pass sini... :p
teringat masa ambik UPSR tahun 1993 dulu... cofident giler terutama subjek math..

8 comments:

  1. good luck to ur adik dan anak2 buah kami 3 org..hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat periksa UPSR untuk adik2..zaman uncle dulu dulu hanya ada pereksa Pernilaian darjah 5 sahaja..

    ReplyDelete
  3. sama2.. x sempat nak call adik pagi tadi.. huhuhu

    buat anak buah Life Kami.. good luck la erk..

    Sharinginfoz ~ thanks...

    Uncle relevan ~ takpe.. actually sama je standard tue....

    ReplyDelete
  4. semoga Ahmad Tajuddin cemerlang dalam UPSR

    ReplyDelete
  5. semoga dpt result yg superb... heheheh...

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dapat 5A
    anak saya upsr tahun lepas

    ReplyDelete
  7. thank semua... harap2 dia dapat 5A...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers