Monday, August 9, 2010

Thank to everyone....


9 August 2010 ~ hari ni cukup umur ataicha yang ke 29 tahun.. still dalam lingkungan 20an lagi.. ahaks.. walaupun dah hujung2 dah... dikesempatan ini... ataicha nak ucapkan jutaan terima kasih kat kawan2 yang tak putus mengucapkan happy birthday sejak kul 12 mlm tadi..

Thank la ye... ataicha bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bernafas ketika berumur 29 tahun ni.. kadang2 tak sangka gak umur dah mencecah 29 tahun nie.. rasa cam sekejap je semua benda berlalu... sepanjang setahun berlalu dalam hidup ataicha.. rasanya dah banyak benda berlaku... semua nya berlalu tanpa sedar.... kalau 9 August 2009... ataicha rasa masa tu ataicha masih lagi bujang.. keje pun rasa masih di Jalan Sultan Ismail... tahun ni... rasa berlainan sedikit.. tempat keje pun dah bertukar sebanyak 2 kali.. so lain rasanya kan... dah jadi sorang suami...

Tahun ni.. buka mata Mrs ataicha dah ada depan mata... sanggup tunggu ataicha buka mata semata2 nak ucapkan "Selamat Hari Lahir"... uhuks.. thanks la ye....

Azam ataicha tahun nie.. ingin menjadi seorang suami yang baik, menjadi seorang ayah yang baik(ni belum lagi tapi doa2 kan la erk moga2 ataicha dapat baby before birthday ataicha ke 30 nanti)...seorang perkerja yang ikhlas dalam membuat keje... seorang anak yang taat kepada ibu, ayah, mak mertua dan ayah mertua nya....

semoga semua azam ataicha tu termakbul hendaknya...

4 comments:

  1. hepi besday ataicha~smg dipjgkan umur n dimurahkan rezeki..=)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to you, moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan diberkati selalu bersama keluarga tercinta Amin...

    ReplyDelete
  3. heheh sorry lambat wish selamat hari jadi ataicha dpt kek rahsia lagi hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers