Thursday, August 12, 2010

Lelaki ~ tak prepare dalam persiapan raya?


sebenarnya ataicha tergerak nak tulis benda nie..

betul ke korang rasa lelaki ni bila nak masuk bulan puasa x ready2 lagi pasal preparation bab raya... dekat2 nak raya baru semua nak wat... kira preparation last minute... time tu la nak beli barang2.. time tu la duk cari tempat nak hantar tempah baju melayu (last2 semua x nak terima.. :p)..

berbanding dengan kaum hawa yang sebulan dua sebelum tibanya puasa dah sibuk2 cari kain untuk ditempah.. kain untuk dibuat langsir dan sebagainya... baru je start 1 Ramadhan plak dah sibuk nak tempah kuih itu kuih ini.. sibuk bebenar... pinggan mangkuk dah dicari2... berbanding ngan lelaki yang selalunya buat dek je...

so apa pandangan korang??

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers