Monday, August 2, 2010

Interesting Blog Award



1. Ucap terima kasih kat insan yang tag kat kita tu dan jangan lupa link kan

Firstly, nak ucapkan thanks kepada 2 orang yang memberi saya award nie.. mamaieta & teha...
wah 2 orang sekaligus bagi saya award nie.. huhuhu... thanks erk..



2. Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! hehehe..

* Mahamahu
* HamiAsyraff
* gnesop
* Sihatimerahjambu
* bloggerman
* mialianas
* Insan Biasa
*akuvision
* Chaon
* rafi
* fuzriown
* farhana aziz
*Aareyie
* dila
* Pencari Cinta


3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang
Dah bagitau dah....


4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri

i. anak sulong dari 6 beradik...
ii. asal dari Kota Bharu..
iii. suka makan masakan yang pedas2...
iv. suka berjalan...
v. dah berkahwin tahun lepas.. tapi masih free 3 slot.. ahaks... (bila mrs. ataicha baca sure nak kena sembelih nie.. huhuhuhu)
vi. suka windows shopping lama2.. sebab suka belek2.. dan compare.. ahaks..
vii. suka budak2 kecik...

4 comments:

  1. tahniah kerana dapat award..

    thx juga share sama sop..:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas penghargaan ini..mia dah buat entri utk award ni....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers