Wednesday, August 11, 2010

1 Ramadhan.....

Alhamdulillah... pada pagi 1 Ramadhan kali ini.. blog aku dah mula boleh diaccess lepas 2 hari di block oleh pihak google... mungkin sedikit sebanyak ada rahmat yang ingin dirasai dan dikongsi bersama..

Rindu jugak kepada kawan2 blogwalking.. sure masing2 terkejut URL ni dikatakan diremoved kan bila korang semua datang melawat disini kan?... hehehehe.. ok lepas ni ataicha dah x mau langgar term google.. dah mula tawar hati la jugak pada awalnya untuk berblog sebab di block acces ke semua akaun google tanpa sebab munasabah..

Semalam ataicha bersyukur sangat kerana masih dipanjangkan umur bertemu dengan Ramadhan kali ini.. iyala sapa tak bersyukur bila masih diberi peluang beribadat di bulan yang penuh mulia nie... so bila pengumuman bila puasa telah diumumkan... ataicha mula pergi solat terawih di masjid yang berdekatan dengan rumah ataicha dengan isteri dan adik ipar.. terasa seronok sangat.. moga kerajinan pergi terawih ni kekal hingga sampai akhir Ramadhan ek...

seronok la gak bila berpuas untuk kali pertama sejak bergelar seorang suami.. so tanggungjawab dia agak besar la kan.. dulu puasa ngan kawan2 je..

ops dah nak subuh dah.. out dulu yer kawan2.. sambung lain kali erk..

kesempatan ni ataicha nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam.. semoga sama2 berebut mencari keberkatan di bulan yang mulia ini.. amin....

8 comments:

  1. cter la sket bro knape kene block tu

    anyway, salam ramadhan, selamat berpuasa utk ataicha & family dan semua umat islam

    ReplyDelete
  2. sop pun pernah kena blog akaun oleh google..
    mungkin ada hacker guna url sop..
    nasib baik selepas buat verify akaun, dapat selamat blk.. kena tukar password..
    mungkin silap sop guna password yg sama utk emel dan daftar site lain jg..

    Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  3. citer laaa bro apsal kn block tuh..?

    ReplyDelete
  4. @Dark Half & Nashays... silap ataicha sendiri.. ada buat auto pilot blog dalam acc ni.. tapi dah lama x jengok.. so google kira blog tu spam... hmm set unlimited kut... so lepas dia remove blog tu.. semua dah ok.. silap terun dalam acc yang sama... :p

    iya la x tulis pape... dah ada 200+ artikel.. tapi tu dah lama setup.. sampai lupa dah...

    so nak running auto blog kena carefull... tawar hati dia block sama hari birthday ataicha...

    ReplyDelete
  5. ish leh kene block rupenye ek...
    kdg2 kite rs kite takde wat salah tp rupenye ade...
    takut gak nih...huhu

    ReplyDelete
  6. syabas bro..salam kenal n salam Ramadhan..semoga kita beroleh rahmatNya sempena bulan mulia ini..

    ReplyDelete
  7. sukses slalu kawan, FOLLOW ME BACK n thanks friend

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers