Wednesday, July 7, 2010

uilks.. kenapa selalu sgt...

ni kali ke berapa ntah.. aku dapat msg dari number yang tak kenal...
suruh langgan video2 panas.. aduh.. camne diaorang dapat num aku pun x pasti...

korang baca sendiri la msg2 yang aku dapat nie...

Gambar&Video Ani yg Terhebat!mengejutkan disebar selepas bergaduh dgn boyfriend! htr ON WA sms ke 333XX utk movie. htr ON WZ sms ke 333XX utk gambar.sekarang!
from : +60134701690

RM0: Apa lagi yg blh dikatakan utk menggambarkan video ini ? Nikmati koleksi MOON yg BEST Taipkan ON GA htr ke 368XX saksikan MENARIK video clip! Pdftrn free.
from : +60135348308

RM0: Nak tengok POPULAF Potrait xxxx yg cun didpti oleh jurugambar FHM terkenal? TAIP ON GE dan htr ke 368XXHebohkan! Pdftrn free.
from : +60135346882
Ni antara yg aku dapat dua tiga hari nie.. sebelum ni pernah gak dapat.. tapi delete laa.. ni aku saja post num2 tel yang digunakan.. uhuks..

kalau korang dapat.. apa korang buat??

12 comments:

  1. aku pulak selalu dapat msg aksi basah.nyampah betul!!

    ReplyDelete
  2. tu laa diaraong ni main hentam je hantar msg kat kita.. kalau isteri/awek/couple kita check kita nyer SMS sure salah anggap kat kita kan.. padahal kita tak bersalah pun..

    ReplyDelete
  3. msg xpe..klu dpt call dr pervert lg saket ati. cik bucken penah kene, terus set phone supaye ignore number tu..duuhhh~-__-"

    ReplyDelete
  4. bukan ke kalo dpt msg cmtu bole report kt servis provider ke.biar dorg je yg setelkan sume..hehe

    ReplyDelete
  5. Cik Bucken.. nak ignore camne.. dapat sure num2 berlainan... huhuhu

    ReplyDelete
  6. bleh je.. cuma sindeket ni guna banyak num.. cam sekali guna je.. dah block dia guna lain...

    ReplyDelete
  7. haha..celcom pon ade ye..kalo celcom aku tak slalu dpt.
    kalo maxis tu msg SPAM dia lagi melampau bnyak.
    sehari paling kurang pon 3 msg camni..nyampah aku.

    kalo dpt msg cmni..aku tak bace abes..trus delete je..hope yg lain pon buat cmtu la ye, hehe..

    ReplyDelete
  8. Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

    ReplyDelete
  9. @suhaisweet ~ thanks suhaisweet.. dah klik.. :p
    @farysa ~ malas laa.. tau benda ni bukan betul pun... rugi duit je... ahaks.. x berbaloi pun..

    ReplyDelete
  10. anngap jew diorang ni byk kredit..
    xde tmpat nak salrkan..
    hanye dgn anta bnda mengarut ni~
    heheh~ :P

    ReplyDelete
  11. hmm tu laa.. nak wat camne nak dapatkan num2 tel prepaid pun senang sekarang kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers