Thursday, July 15, 2010

uiks..

tadi tangan gatal nak ubah design.. aduyai.. dah hilang banyak setting..
intense debate pun dah hilang.. adui.. biarkan je laa.. hilang... malas nak pening2 pk..

sebab ada complicated pun.. set intensedebate utk entry2 yang baru je.. tp dah tak list komen korang tu kat recent comment.. so tak terpantau plak..

so kepada kawan2 yang dah komen tu.. really sorry la komen korang tu dah hilang.. huhuhu..

jangan mara erk..

3 comments:

  1. aku pernah juga aritu.. guna disquss, akibat tersalah klik, semua komen terpadam dari database disquss tu.. sabar sajalah kan.. :)

    ReplyDelete
  2. tu laa.. memang menyeronokan tapi bila kena gitu terus frust giler.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. salam, tak pe, belajar dari kesilapan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers