Thursday, July 22, 2010

Tahniah Diatas Kelahiran Baby Yang Pertama...

Salam.. entry kali ni aku tujukan khas buat sepupu aku Alwey Sham.. di mana beliau telah berjaya menimang seorang cahaya mata... dan memberi mak sedara aku cucu yang ke 30 lbh.. lupa plak..

tak sangka plak mak sedara aku ni dah ada 30 orang lebih cucu.. cam x percaya pun ada.. tapi tu realitinya..

anyway semoga sepupuku ini.. menjadi seorang ayah yang baik... ahaks.. anyway just tengok ikut FB je.. huhuhuhu.. x sabar nak pegang2 pipi baby nie.. ahaks..

nama dia?.. belum bagi lagi kut.. sebab masa kelahiran tu ada masalah sket dan di tempatkan di dalam inkubator... gembira... tapi risau la gak... alhamdulillah.. semalam.. baby tersebut dah boleh keluar dari inkubator.. pape pun tunggu raya nanti tau.. ahaks..

pape pun kita tgk laa pic2 dia erk...

17.07.2010 ~ Hospital Tanah Merah

Mula2 aku tengok picture nie risau gak.. iyala kenapa baby tu berbalut tangan.. takut2 patah je.. huhuhu.. tp rasanya dibalut sebab x mau jarum bergerak sangat.. baby kan masa ni buas sket2..

Picture atas adalah hari pertama baby dilahirkan.. masih di dalam inkubator.. sebab baby lemas sedikit masa proses dilahirkan...

19.07.2010 ~ Hospital Tanah Merah

ni picture hari ketiga... masa tengok picture.. berdebar2 gak.. sentiasa doakan yang terbaik utk baby nie.. ibu dia hari ni dah leh kuar.. cuma baby je masih d hospital

20.07.2010 ~ Hospital Tanah Merah


Pagi ni.. aku baru tengok picture dia masa hari Ke-4... alahai comel nya... geram nak cubit pipi dia nie.. muka baru clear leh tengok.. iras2 mak dia rasanya.. tak ikut sepupu aku pun.. ahaks..

anyaway x sabar nak tau nama baby nie?.. any idea? leh aku suggest kat sepupuku ini...

4 comments:

  1. yupp... agak2 comel.. tapi biasa la cik nemo.. yang kecik2 ni nampak comel.. ahaks

    ReplyDelete
  2. chumilnyer baby!!
    nk cubit pipi die gak..geram neyh..

    ~_^

    ReplyDelete
  3. ahaks.. vik emieysandra pun nak cubit gak erk?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers