Monday, July 12, 2010

Spain menang World Cup 2010...

yeah... gembiranya hatiku... terasa nak melompat2 jer... semalam ingat nak layan Final kat luar.. tapi badan penat.. so layan umah je... tapi biasa laa layan sorang2.. aku x tau masa bila mata aku ni dah tertutup.. ahaks.. tu la ngantuk sangat..

tu yang plan nak tengok luar... huhuhu... apa2 result Final amat menguja dan membuat ataicha really happy... Team pilihan tahun nie memang berbaloi2...

cuma tak sangka Paul the sotong ni leh mampu membuat dia lagi famous dari player2 yang main World Cup kali nie.. ahaks... start Germany out hari tu... ataicha sebenarnya agak tergelak bila tengok yang angin ngan ramalan Paul the Sotong ni betul... buatkan mereka guna status yang related sotong je... ahaks.. kesian sotong.. x pasal harga sotong naik mendadak sebab menjadi satu bahan mentah yang amat diperlukan... ahaks...

tapi kesan psikologi pasal makan sotong ni memang betul.. esok ataicha try tengok lauk sotong antara yang paling cepat habis.. tapi pagi tadi sempat la merasa sotong... ahaks.. tapi rasa cam mahal je pakcik cafe tu charge makanan ataicha.. maybe sebab tu menu special sekarang nie.. hehehe... ni ataicha nak share satu picture.. spain dah tukar bendera lepas World Cup 2010 nie.. ahaks lawak tul....

sapa laa yang rajin mengedit nie... ahaks.. curi picture ni dari facebook kawan2... ahaks..

pape pun.. tahun ni ataicha happy sebab Spain menang World Cup kali nie... kena tunggu lagi 4 tahun yer... so tamatlah riwayat Burung Hantu kawan2.. start hari ni dah leh tido awal.. dan bangun awal.. jangan lagi tido masa opis hour dan datang lewat yer kawan2... ni satu bahana World Cup...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers