Friday, July 30, 2010

Rezeki kut...

Alhamdulillah... mungkin rezeki aku untuk bulan ni kut... 26hb hari tu bukak email.. ingat email tipu la kan.. iya la biasa la kalau email title gini.. "You Won" , "Winner Notice" dan p[elbagai.. ingatkan spam.. nasib baik x delete.. kalau tak rugi ooo...

so message dia berbunyi gini..


[Klik pic untuk paparan lebih jelas]

kenapa aku x delete email nie erk??sebab aku baca title dia cam aku pernah join je.. ahaks..

so semalam aku dah collect hadiah tersebut... so nak share sini la erk.. ja ngan jelous erk..

apa yang aku menangi adalah 2010 FIFA World CupLimited Edition Coca-Cola Contour Glasses..
maybe korang ada gak semua gelas2 ni sebab korang leh dapat bila beli kat McD.. cuma yang special nya.. sini ada kotak.. ahaks..




Papepun thanks kepada Coca-cola dan era @ hotfm... ntah stesen tv mana yang aku masuk untuk join contest ni aku x ingat.. pape thanks ye utk hadiah nie...

11 comments:

  1. wahhh beznye dpt sume koleksi glass tu...
    bekas die pun cantik...
    org ni masuk contest x penah menang...
    always bad luck... ;)

    ReplyDelete
  2. @Butang Pena ~ maybe rezeki la kut.. menang kalah lain cerita kena try dulu..
    ada rezeki ada la tu..

    tapi rasa peraduan di era @ hotfm cam senang je..
    jawapan selalu ada kat artikel dia dah.. cuma based on slogan je..

    ReplyDelete
  3. @lnnz ~ sayang la pulak..
    tapi idea yg bagus.. ahaks

    ReplyDelete
  4. @cimut munniey ~ jgn la jeles.. huhuhu.. try je la masuk contest situ mana tau leh menang ke?

    ReplyDelete
  5. rezekikan..kadang2 yang ditunggu xdpt,rezeki lain yg datang..=)

    ataicha dapat award.nti singgah blog ye.

    ReplyDelete
  6. wowww.
    a'ah besh nyee. de kotak skali tuh.
    bkn sng nk dpt ekk.

    ReplyDelete
  7. pergh.. xyah penat2 kumpui.
    xpenah rajin nak masuk contest.
    mcm kene try je lepas tgk kamu menang. =D

    ReplyDelete
  8. @syufaa ~ yupp.. ingat nak kumpul manual.. masa lepak kat web era tgk ada.. try je x sangka menang plak.. :p

    @kakachan ~ try je.. bukan susah pun.. jawapan biasa dah ada dlm artikel dia.. cuma kena kreatif tulis slogan je..

    @gensop ~ abg sop.. thanks.. maybe rezeki kut...
    x sangka pun menang.. asyik tgk kawan2 je menang.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers