Tuesday, July 13, 2010

Promote : Jom Main Futsal & Badminton FREE!!!

(klik gambar atas utk paparan lbh besar.. )

ni saja nak share ngan korang... ada satu Sports Centre baru bukak kat Bangi... rasanya baru bukak 11 July 2010 hari tu... Nama dia V-Rox Sports Centre.... Sempena baru bukak ni dia offer main futsal & badminton FREE sampai 15hb July 2010.. kira lagi 2 hari laa.... so sesape yang duk kat Bangi leh laaa try usha kan...

Klau ikut poster dia... terdapat 2 court Futsal dan 5 gelanggang Badminton... sini ada gak sediakan surau, ruang persalinan, ruang mandi dan menjual minuman ringan kat situ..

Lokasi dia di Lot 2113 & 21430, Batu 18 1/2, Jalan Bangi, 43000 Kajang... dikatakan berhampiran dengan Stesen Komuter UKM dan berhadapan dengan Restoren Tupai-Tupai...

So nak details.. korang leh gi kat website dia http://www.vrox.com.my (tapi aku gi tadi belum up lagi...) so korang leh lak contact2 num nie erk.. 019-3332342 (ezzy dayana), 010-4000217 (maya rabian) atau 010-4000317 (jamilah)

sebelum gi tu try call2 dulu la erk.. kang full house aku x jamin.. sebab FREE kan.. :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers