Wednesday, July 14, 2010

lapar.. tapi....

pagi-pagi terasa lapar plak.. eceh2... memang la selalu pagi2 ni turun jap breakfast.. so yang meneman dia biasanya Hairul... uhuks.. semalam dia last keje sini.. uhuks.. so ketiaadaan dia pagi ni agak terasa gak... en mady plak pagi2 terus2 gi putrajaya.. iya laa pagi ni sepatutnya dia kena attend meeting kat sana... so xde la teman... uhuks...

bukan x leh nak makan sorang2.. cuma ntah laa sure bosan kalau sorang2 makan.. selalu ada diaorang bleh laa gelak2.. huhuhu.. nak ajak en acap.. xde plak on YM pagi nie.. tgk2 tadi status kat Teluk Intan.. hmm ada job sana ke.. alahai... mmg tak turun makan la nampaknya pagi nie...

so apa la en hairul kita wat pagi nie.. sah tgh sedap2 tido.. uhuk... esok baru dia start keje tempat baru.. anyway terasa sibuk sket skarang nie.. sebab mula ada job sendiri... 1st kena ambik alih semua keje2 si Hairul.. pastu kena re design balik web.. uhuks.. hope semua ok laa..

tgh hari semalam, masih lagi teringat gelak tawa si hairul nie.. yupp raikan dia kat Mahattan Fishmarket kat Mid Valley.. uhuks.. untuk detail korang leh gi sini entry en Mahamahu yg bertajuk Makan Terakhir... malas nak share pic sini... cuma picture hairul je xde.. ahaks.. pape pun thank kat manager i.. sebab sudi belanja...

anyway x kenyang pun.. uhuks.. sedap2 tu sedap.. cuma kena pantang sket.. aku dah xleh nak makan seafood banyak2 kan.. :p

buat kawan ku hairul safar.. semoga success dengan kerjaya anda di tempat baru..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers