Wednesday, June 23, 2010

Copy & Menang MP3 Player....


sape la nak bagi aku FREE MP3.. huuhuhu.. tapi rasa ada peluang nak dapat FREE nie... belek2 masa blogwalking blog AyieBlog.com... ternampak satu peluang nak dapat FREE Mp3..




korang pun nak MP3 Free?.... meh join contest anjuran Raja Kamil...

Pertandingan dia mudah je... jom2 sertai.. mana tau ada luck ke...

sebab tentukan pemenang dari segi cabutan bertuah... hehehe... cara dia.. copy dan paste ayat bawah nie je.. senang kan???

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

kalau tak cuba maka tak tau la kan... so meh pakat2 cuba..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers