Saturday, May 15, 2010

~ sedih bila... ~

ntah laa.. maybe entry kali nie bercampur aduk cam mana hati dan perasaan aku ketika ini.. semalam aku hanya dapat melelapkan mata sekejap je.. maybe sebab penat sangat dan tak cukup tido.. tapi walaupun dah leh tido tepat kul 2 pagi mata aku dah terbuka..

macam2 benda duk pk... moga tuhan dapat beri aku ketenangan untuk hadapi semua ini...

jap lagi nak bergerak gi tempat icha.. hmm..

Kawan2 teknik

buat kawan2 teknik.. sorry x dapat nak join korang malam nie.. maybe ada masa kita akan bertemu kembali..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers